Naslovna Vijesti Galerija Kontakt

RASPORED SATI PO RAZREDIMA ZA ŠKOLSKU GODINU 2020. / 2021., DRUGO POLUGODIŠTE

28.01.2021
Šibenik, 28.01.2021.
Glavna slika

Sukladno mišljenju epidemiološke službe nadležnog zavoda za javno zdravstvo, a prema preporuci županijskog stožera civilne zaštite, i uz suglasnost Šibensko-kninske županije učenici završnih  razreda (3B, 3C, 3D, 3E, 4A) od 01.veljače do  12. veljače 2021.g. će pohađati nastavu po modelu “A” (tj. nastava uživo).

Svi ostali razredi nastavu će pohađati po modelu „C“ , odnosno  na daljinu.

Prema preporuci stožera učenici mogu nastaviti pohađanje praktične nastave u školskim radionicama, izvan škole kod poslodavaca i obrtnika uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera na radnom mjestu.

Nadalje, do daljnjeg svi oblici nastave  u školi održavat će se u dvije  smjene po novom rasporedu, s tim da  prvi tjedan (od 01.veljače) razredi A i B idu u jutarnju, a razredi C, D i E u poslijepodnevnu smjenu.

Naša škola će, kao i u prošloj  šk.godini, koristiti platformu Google Classroom.

Molim učenike da pažljivo prate obavijesti razrednika i predmetnih nastavnika u virtualnoj učionici i aktivno sudjeluju u ovakvom načinu rada. Sudjelovanje učenika  je obavezno i ono će se evidentirat i ocjenjivati u e- dnevniku.


Raspored sati za školsku godinu 2020. / 2021. možete vidjeti pod rubrikom Nastava na ovom linku RASPORED SATI 2020./2021., DRUGO POLUGODIŠTE