Naslovna Vijesti Galerija Kontakt

14. DRŽAVNO NATJECANJE

18.04.2012
 

Nova Gradiška, 12.04.2012.

 

ŠIBENSKI VODOINSTALATERTI PRVACI SU DRŽAVE TREĆU GODINU ZA REDOM.

Zrilić Marin i Lemac Luka, vodoinstalateri iz 2.D razreda naše škole, pod stručnim nadzorom svoje mentorice, prof. Natalije Paić, osvojili su 1.mjesto i zlatne medalje na državnom natjecanju.

 


Što se zapravo dogodilo?

Prije otprilike mjesec dana, u Zadru se održalo međužupanijsko natjecanje učenika u zanimanjima vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije. Vodoinstalateri Zrilić Marin i Lemac Luka, te instalateri grijanja i klimatizacije, Bakmaz Luka i Braica Mario, osvojili su 1.mjesta i s lakoćom se plasirali na državno natjecanje. Odlično su odradili i teoretski i praktični dio i u konačnici iza sebe su ostavili kolege iz Splita, Metkovića, Trogira, Omiša, Rovinja, Imotskog, Zadra...

Industrijsko-obrtnička škola iz Nove Gradiške bila je i ove godine domaćin državnog natjecanja. Uz nadzor prof. Zorana Hadžića (razrednik Zrilića i Lemca), mentorice Natalija Paić i Mirjana Škugor, povele su svoje mladiće na „megdan“. Vodinstalateri su opet, uvjerljivo, odradili sve zadatke,  sakupili najviše bodova i uvjerljivo pobjedili. Svi su se počeli pitati - u čemu je tajna uspjeha prof. Paić i njenih učenika.

Neka i dalje ostane tajna.

Instalaterima grijanja i klimatizacije, Braici i Bakmazu, iako odlično odrađenim teoretskim dijelom i dimenzijski točnim praktičnim radom, dogodila se greška. Pri tlačnoj probi, procurio je jedan spoj što im je oduzelo bodove te su se našli na 5.mjestu. Unatoč tome, dečki su zaslužili sve pohavle.

 

Čestitamo pobjednicima, učenicima i mentorici, i želimo im jednak uspjeh i slijedeće godine.Stranica: 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 

Anketa

Sviđa li ti se novi izgled stranice naše škole?