Naslovna Vijesti Galerija Kontakt

ŠKOLSKA SPORTSKA NATJECANJA ŠSK „MEŠTAR“ U šk.god. 2012./2013.

30.06.2013
 
Glavna slika

Tijekom prvog polugodišta u Industrijsko-obrtničkoj školi organiziran je malonogometni (futsal) turnir na kojem su se natjecali svi razredi. Natjecanje se održalo po kup sistemu na ispadanje, kako bismo na kraju dobili pobjednike koji će zastupati školu na gradskim i županijskim natjecanjima.
Rezultati školskog natjecanja u malom nogometu:

  1. mjesto: 2.C razred
  2. mjesto: 1.A razred
  3. mjesto: 3.A razred
  4. mjesto: 3.D razred.

Podijeljeni su pehari, a za najboljeg strijelca je proglašen učenik iz 1.A razreda.


Nakon školskog natjecanja uslijedilo je natjecanje u futsalu na županijskoj razini. Naša ekipa je bila u skupini sa Ekonomskom školom i Privatnom gimnazijom,  a samo je pobjednik skupine išao dalje. Pobijedili smo Privatnu gimnaziju sa 4:3, a izgubili od budućih finalista Ekonomske sa minimalnih 1:0.
U ekipi su bili Franko Vikarijo, Nino Paškalin, Dragan Žulj, Eduard Ljevo, Robert Đaković, Gašperov, Luka Celić, Mihovil Bačelić.
Nakon futsala okušali smo se i u košarci. Nastupili smo u skupini sa Privatnom gimnazijom, Gimnazijom Antun Vrančić, te Strukovnom školom.
Nakon vrlodobrih partija pobjedili smo privatnu, a izgubili od gimnazije, te tijesno od strukovne sa 2 koša u infarktnoj završnici.
U košarkaškoj ekipi nastupili su Zoričić, Vuković, Mikulandra, Mravinac, Jurić, Priselac, Sulje i Kunčić.
U rukometnom natjecanju u Kninu, nastupili smo u sastavu: Grubelić, Mijaljević, Jelić K., Birin M, Spahija, Markunović i Katalinić no ispali smo u skupini.
Bolji od nas su bili rukometaši Knina te Medicinske škole, a mi smo bili bolji od Ekonomista.
U natjecanju u badmintonu smo nastupili u sastavu Krnić, Plenća i Afrić koji se istaknuo sa dvije uvjerljive pobjede, ali ostatak ekipe nije bio na nivou. Bolji od nas su bili ekonomisti, promet te gimnazija.
U stolnom tenisu smo trebali nastupiti ali zbog nedolaska igrača smo bili diskvalificirani iako smo pretendirali na jedno od prva tri mjesta. Ekipu su činili Kartelo, Kunčić, Pivac.
U krosu na natjecanju na Šubićevcu, po vrlo teškom i blatnjavom terenu, ostvarili smo pobjedu i plasirali se na regionalno natjecanje u Zadar. U Zadru smo uslijed bolesti dvojice istaknutih pojedinaca osvojili četvrto mjesto iza ekipa Zadra, Splita i Dubrovnika.  
Zbog poklapanja termina odigravanja županijskog natjecanja u odbojci te regionalnog natjecanja u krosu u Zadru, bili smo prisiljeni ne nastupiti u odbojci, iako smo se s pravom nadali vrlo dobrom plasmanu, zbog niza igraća koji su potekli u OŠ "Vidici", gdje se tradicjonalno gaji odbojka.

S nadom da ćemo i dogodine ostvariti makar približne rezultate, ali i bolje

sportski pozdrav

Jakša Bego, prof.Stranica: 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 

Anketa

Sviđa li ti se novi izgled stranice naše škole?