Naslovna Vijesti Galerija Kontakt

Šibenski vodoinstalateri Mile Marušić i Ivan Ljubičić najbolji su u Hrvatskoj

7.05.2017
19. Državno natjecanje učenika srednjih škola u zanimanjima instalater grijanja i klimatizacije i vodoinstalater
Glavna slika

U organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanje, Agencije za strukovno obrazovanje i domaćina Obrtne tehničke škole Split, šibenski su vodoinstalateri, učenici završnog 3.razreda, Mile Marušić i Ivan Ljubičić , pod mentorstvom prof. Natalije Paić ostvarili su najbolji rezultat nakon teoretskog i praktičnog dijela natjecanja i osvojili prvo mjesto i zlatne medalje u konkurenciji s još šest hrvatskih strukovnih škola iz Splita, Zagreba, Nove Gradiške, Metkovića, Slatine i Rovinja.


U zanimanju instalater grijanja i klimatizacije u konkurenciji strukovnih škola iz Splita, Zagreba, Virovitice, Bjelovara, Koprivnice i Šibenika, Antonio Đipalo-Ban i Jure Krečak pod mentorstvom prof. Mirjane Škugor zauzeli su se četvrto mjesto.

-„Učenici Industrijsko-obrtničke škole Šibenik uz svoje mentore i ove godine su potvrdili kvalitetu svog rada te će slijedeće školske godine Industrijsko-obrtnička škola biti domaćin jubilarnog 20.Državnog natjecanja učenicima u ovim zanimanjima iz cijele Hrvatske“ - kazala je profesorica Mirjana Škugor.


02.jpg

Anketa

Sviđa li ti se novi izgled stranice naše škole?