Naslovna Vijesti Galerija Kontakt


Tehnički crtači M&MRAFTINGOM PROTIV DROGE


Moja web stranica

RAFTING HRVATSKA

Što je rafting?-Rafting je vrsta športa, obično na rijeci, gdje se grupa ljudi (između 4 i 10) spušta gumenim čamcem niz riječne brzace, s ciljem uzbuđenja, avanture i druženja. Rafting je, iako spada u skupinu ekstremnih športova te premda postoje međunarodna natjecanja, prvenstveno vid športske rekreacije.
PONUDE RAFTINGA U HRVATSKOJ:ZRMANJA

Zrmanja rafting je izlet pun andrenalina kojeg krasi savršeno kristalna voda i spektakularan kanjon s veličanstvenim vodopadima. Imat ćete priliku vidjeti raznolku floru i faunu te istražiti tipičan krški fenomen sačinjen od sedrenih slapova po kojima je ovaj kraj poznat. Za sudjelovanje Vam neće biti potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Na rijeci koristimo profesionalne Sotar čamce za 8 osoba, uz pratnju vodiča u svakom čamcu.


CETINA

Cetina rafting je izlet koji ćete pamtiti po nekoliko sati čiste zabave, adrenalina i prekrasnog okoliša. Brzaci Cetine nisu prezahtjevni, a priroda sačinjena od slapova, špilja, dubokih kanjona i bujne vegetacije na čistim i zelenim obalama je očaravajuća. Ovdje se topla mediteranska klima susreće s planinskim kanjonom i rijekom te zajedno čine bajkovit okoliš.


MREŽNICA

Jednodnevni rafting na Mrežnici Colorado čamcima uz poklon CD s fotografijama izleta na trasi od 15km II. ili III. kategorije u trajanju od 3-6 sati uz stanke za kupanje. Rafting min 4 osobe, ako je manje spajanje sa drugom grupom ili čamac za dvoje.


Ovo su samo neke od ponuda raftinga u HR tu su i ostale ponude ne toliko atraktivne kao prve tri kao npr.:

-UNA

-NERETVA

-TARA

...itd.


MADE BY: MARTIN MEŠTROV(ing. @mestrovm), MARIJO MATIĆ(ing. @marijo.matic9)