Naslovna Vijesti Galerija Kontakt

PROJEKT „Nove vještine za nove mogućnosti“

7.12.2018
Rezultati natječaja za upražnjeno mjesto za mobilnost u Njemačkoj
Glavna slika

U nastavku su rezultati natječaja za upražnjeno mjesto za mobilnost u Njemačkoj u projektu "Nove vještine za nove mogućnosti" programa Erasmus+.

Čestitamo odabranim sudionicima!

REZULTATI - NOVE VJEŠTINE ZA NOVE MOGUĆNOSTI

„Nove vještine za nove mogućnosti“ – Austrija

30.11.2018
ERASMUS+ projekt
Glavna slika

Četiri učenika 3.D razreda zanimanja instalater grijanja i klimatizacije nalaze se na mobilnosti u Gaflenzu, Austrija u trajanju od tri tjedna (18.11.-08.12.2018.).


Više

Obavijest učenicima

29.11.2018
Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 29.11.2018.g.
Glavna slika

Erasmus+ :  Projekt "Nove vještine za nove mogućnosti"

  Raspisujemo natječaj za popunu jednog upražnjenog mjesta za mobilnost u Njemačkoj. Na natječaj se mogu prijaviti učenici drugog i trećeg razreda zanimanja elektroinstalater, autolimar, vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije.

   Kriteriji za odabir:

  • prosjek ocjena iz zadnjeg završenog razreda (najmanje 3,50)
  • vladanje
  • znanje engleskog jezika
  • poznavanje i razumijevanje struke
  • vježbe i praktična nastava u školi
  • praktična nastava izvan škole
  • motivacija

   Učenici koji imaju ocjenu iz vladanja „loše“, izrečenu odgojnu mjeru Ukora Razrednog vijeća ili Opomene pred isključenje u ovoj ili u prošlim školskim godinama nemaju pravo sudjelovati u projektu.

  Prijavnice se mogu preuzeti kod koordinatorice projekta, prof. Eleonore Rupić, a rok za prijavu je 4. prosinca 2018. godine.
  Rezultati će biti objavljeni najkasnije do 6. prosinca 2018.

  Predavanje za učenike prvih razreda - NASILJE MEĐU MLADIMA

  26.11.2018
  Šibenik, 27.11.2018.
  Glavna slika

  U ponedjeljak, 26. studenoga 2018. god. djelatnik PP Šibenik Marijo Kušenić održao je predavanje učenicima prvih razreda na temu “Nasilje među mladima”. Učenici su pokazali veliki interes za predavanje i na kraju postavili niz pitanja.

  DANI OTVORENIH VRATA 2018

  7.11.2018
  Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 07. studenog 2018.g.
  Glavna slika

  U sklopu Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju , danas je u školi održan Dan otvorenih vrata. U radionicama i praktikumima, učenici su predstavili svoja buduća zanimanja i prednosti strukovnog obrazovanja te suvereno odgovarali na novinarska pitanja. Učenici osmih razreda osnovnih škola iz Šibensko-kninske županije upoznali su se sa strukovnim programima naše škole, okušali se u poslovima pojedinih zanimanja i sudjelovali u zabavnim kvizovima.

  Program organizira Europska komisija u suradnji s Europskim centrom za razvoj strukovnog obrazovanja i Europskom zakladom za stručnu izobrazbu, a nositelj održavanja na području Šibensko-kninske županije je Industrijsko-obrtnička škola Šibenik.

  U promidžbu strukovnog obrazovanja, osim Šibensko-kninske županije, uključeni su i Zavod za zapošljavanje, Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri – CISOK, Hrvatska obrtnička komora, Udruga Partnersko vijeće za tržište rada Šibensko-kninske županije i niz drugih dionika bitnih za strukovno obrazovanje i tržište rada.

  Današnji događaj koji organizira Industrijsko-obrtnička škola prijavljen je Europskoj komisiji i uvršten je na kartu događanja u Europskom tjednu vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

  Ovdje možete pristupiti kratkoj anketi :

  ANKETA


  Više

  Projekt

  BLUE KEP - privremeni rezultati

  5.11.2018
  Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 05. studenog 2018.g.
  Glavna slika

  U nastavku se nalaze privremeni rezultati učenika za sudjelovanje u projektu "BLUE KEP".

  Na rezultate odabira učenici imaju pravo uložiti pisani prigovor koji se predaje u Tajništvu škole, najkasnije do 7. studenoga 2018. godine. Konačni rezultati odabira bit će objavljeni najkasnije do 9. studenoga 2018. godine na mrežnoj stranici škole.

  Privremeni rezultati - BLUE KEP


  Više

  Projekt "NOVE VJEŠTINE ZA NOVE MOGUĆNOSTI"

  25.10.2018
  Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 25. listopada 2018.g.
  Glavna slika

  U nastavku su rezultati drugog kruga odabira učenika za sudjelovanje u projektu "Nove vještine za nove mogućnosti" programa Erasmus+.

  Čestitamo odabranim sudionicima!

  RANG LISTA - DRUGI KRUG - NOVE VJEŠTINE ZA NOVE MOGUĆNOSTI

  Obavijest učenicima

  4.10.2018
  Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 4. listopada 2018.g.
  Glavna slika

  Erasmus+ :  Projekt "Nove vještine za nove mogućnosti"

  1. Raspisujemo ponovni natječaj za popunu dva mjesta za mobilnost brodomehaničara u Španjolskoj. Na natječaj se mogu prijaviti učenici drugog i trećeg razreda zanimanja brodomehaničar.
  2. Zbog prelaska odabranog učenika u drugo zanimanje raspisuje se natječaj za popunu jednog mjesta za učenika drugog razreda, zanimanje elektroinstalater za program "Solar House". 


  Prijavnice se mogu preuzeti kod koordinatorice projekta, prof. Eleonore Rupić, a rok za prijavu je 19. listopada 2018. god.

  Rezultati odabira bit će objavljeni najkasnije do 25. listopada 2018. god.

  Predavanje za učenike drugih razreda - ZDRAVSTVENI ODGOJ

  18.10.2018
  Šibenik, 18.10.2018.
  Glavna slika

  U okviru Zdravstvenog odgoja, učenicima drugih razreda naše škole dr. F. Popaja održao je predavanje o splono prenosivim bolestima i kontacepciji. Učenici su pozorno pratili izlaganje, a potom doktoru Popaji postavili i niz interesantnih pitanja. Predavanje se održavalo u prostorijama knjižnice Industrijsko-obrtničke škole Šibenik.

  Stručni skup povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja

  18.10.2018
  Šibenik, 18.10.2018.
  Glavna slika

  Povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja (10.listopada) u našoj školi je u četvrtak 18. listopada 2018. godine održan stručni skup za stručne suradnike i razrednike.

  Dr. Z. Jurin, specijalistica javnog zdravstva i I. Štrkalj, prof. psihologije upoznale nazočne s programom „ Mentalno zdravlje mladih u svijetu koji se mijenja“  koji će se pod vodstvom Zavoda za javno zdravstvo uskoro početi provoditi po školama. Ukazale su na važnost ranog uočavanja poteškoća kod mentalnog zdravlja mladih.


  Stranica: 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 

Anketa

Sviđa li ti se novi izgled stranice naše škole?