Naslovna Vijesti Galerija Kontakt Virtualna šetnja školom

Mobilnost učenika u Sevilli – projekt „Čista energija za ljepšu Europu“

17.06.2016
Sevilla, 2016.g.
Glavna slika

Završen je i drugi projekt programa Erasmus+ za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u sklopu kojega je 28 učenika naše škole boravilo u Španjolskoj. Industrijsko-obrtnička škola bila je koordinator nacionalnog konzorcija u kojemu su još sudjelovale Industrijska škola iz Splita te Obrtnička i tehnička škola Dubrovnik.


Više

Nastavnici Industrijsko-obrtničke škole na stručnom usavršavanju u španjolskoj Sevilli u sklopu projekta Erasmus+ „Čista energija za ljepšu Europu“

24.04.2016
Sevilla, 03.-10.04.2016.g.
Glavna slika

Osam nastavnika Industrijsko-obrtničke škole Šibenik (Emil Mačukat, Zoran Hadžić, Natalija Paić, Mirjana Škugor, Nives Juras Jabuka, Ivica Banovac, Jelena Konjevoda i Joso Pulić) u sklopu projekta Erasmus+ „Čista energija za ljepšu Europu“, financiranog od Europske unije, bilo je na stručnom usavršavanju u španjolskoj Sevilli.


Više

SASTANAK ČLANOVA KONZORCIJA PROJEKTA „ČISTA ENERGIJA ZA LJEPŠU EUROPU“

5.01.2016
Šibenik, 28.12.2015.
Glavna slika
U Industrijsko-obrtničkoj školi sastali su se predstvnici škola konzorcija projekta Erasmus+ „Čista energija za ljepšu Europu“ – iz Industrijsko-obrtničke škole Šibenik ravnatelj Zoran Živković, koordinatorica projekta prof. Eleonora Rupić i prof. Mirjana Škugor, iz Industrijske škole Split ravnateljica Ivana Vojnović, prof. Irena Benutić i prof. Srđan Doljanin i iz Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik prof. Ana Osmeričić. U okviru sastanka prezentiralo se dokle se stiglo s pripremama učenika i nastavnika za mobilnosti i dogovorili su se daljnji koraci nužni za uspješnu realizaciju projekta.
Više

„ČISTA ENERGIJA ZA LJEPŠU EUROPU“ – pripreme učenika studeni, 2015.

2.12.2015
 
Glavna slika
U sklopu provedbe projekta „Čista energija za ljepšu Europu“ programa Erasmus+, 28 učenika koji odlaze na mobilnost u španjolsku Sevillu pohađa jezične, kulturološke i stručne pripreme. Pripreme se održavaju četvrtkom u 17.30.

Evo malo atmosfere iz Praktikuma za strojarske instalacije u kojem, uz pomoć profesorice Mirjane Škugor, pet elektroinstalatera, četiri elektromehaničara, tri vodoinstalatera te šest instalatera grijanja i klimatizacije uči o solarnim toplinskim sustavima kako bi se što bolje pripremili za ono što ih očekuje na mobilnosti – gradnju solarne kuće.
Više

„ČISTA ENERGIJA ZA LJEPŠU EUROPU“

1.12.2015
 
Glavna slika

Škola je i ove godine pripremila i prijavila projekt mobilnosti u svrhu učenja za pojedinca za aktivnost KA1 u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja programa Erasmus+.

Projekt pod nazivom „Čista energija za ljepšu Europu“ škola je prijavila kao koordinator nacionalnog konzorcija u čijem su sastavu još i Industrijska škola iz Splita te Obrtnička i tehnička škola Dubrovnik.


Više