Naslovna Vijesti Galerija Kontakt Virtualna šetnja školom

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA O UPISIMA

OBAVIJEST: Dostava potpisanog obrasca o upisu u 1.razred srednje škole (upisnice) - :  (10.-12.07.2024., u uredu pedagoginje, 08:00-12:00)

VAŽNO: Omogućena je dostava upisnica i ostale dokumentacije elektroničkim putem (SKENIRANA ili SLIKANA) na e-adresu srednje škole. Navedenu dokumentaciju elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga srednja škola mogla kontaktirati.

E-mail adresa za dostavu dokumenata:

       jadranka.novakovic@ioss.hr

VAŽNO!!!

Udžbenici za 1. razred, smjer brodski električar, su besplatni.

Popis udžbenika za ostala zanimanja možete pronaći na ovoj poveznici:

POPIS UDŽBENIKA PO ZANIMANJIMA, šk.g. 2024/2025

Mrežna stranica Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole nalazi se na sljedećem linku:

PRIJAVA U NACIONALNI INFORMACIJSKI SUSTAV (UPISI U SREDNJE ŠKOLE)

 

1) U koliko škola mogu predati prijavu za upis u I. razred srednje škole za šk. god. 2024./2025.?
U svakome upisnom roku kandidat se može prijaviti za upis u najviše pet škola odnosno ukupno 10 obrazovnih programa.

2) Na koji način se prijavljujem za upis u I. razred srednje škole?
Za upis u I. razred srednje škole, odnosno u obrazovne programe kandidati se prijavljuju i upisuju putem mrežne stranice Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ) www.upisi.hr.

3) Gdje mogu provjeriti uvjete i detalje o postupku za upis učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.?
Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u šk. god. 2024./2025. propisuje se okvirni broj, veličina i ustrojstvo razrednih odjela, rokovi za upise te ostali uvjeti i postupci za upis učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025. Navedeni dokument donijet će ministar znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon donošenja navedenoga dokumenta, škole će objaviti natječaj za upis i to objedinjeno po županijama ili skupinama županija. Osim u natječaju, svi podaci bit će dostupni i na mrežnoj stranici www.upisi.hr .