Naslovna Vijesti Galerija Kontakt Virtualna šetnja školom

ERASMUS PROJEKT "The Creative Classroom: Tools and Tips for Language Teachers (English or other languages)"

5.09.2021
Firenca, kolovoz/2021 (Eleonora Rupić))
Glavna slika
U sklopu Erasmus+ projekta "Stručno usavršavanje – ključ uspješne škole" u području odgoja i općeg obrazovanja, pohađala sam dvotjedni strukturirani tečaj pod nazivom "The Creative Classroom: Tools and Tips for Language Teachers (English or other languages)" organizatora Europass Teacher Academy. Tečaj se održavao od 2. do 13. kolovoza 2021. godine u predivnoj Firenci.
Više

ERASMUS PROJEKT "Empowerment in ICT Skills - Making Use of Technology Tools"

5.09.2020
Malta, kolovoz/2020 (Nives Juras Jabuka)
Glavna slika
U sklopu projekta "Stručno usavršavanje – ključ uspješne škole" programa Erasmus+ pohađala sam tečaj "Empowerment in ICT Skills - Making Use of Technology Tools" koji se održao u organizaciji Executive Training Institute (ETI) na Malti od 17. do 21. kolovoza 2020. godine.
Više

ERASMUS PROJEKT "Poticanje kreativnosti i inovativnosti u učionici"

5.11.2019
Lisabon, Portugal (Gorana Perišić Kranjčec)
Glavna slika
U sklopu Erasmus+ projekta „Stručno usavršavanje – ključ uspješne škole“, Ključna aktivnost 1 (KA1) bila sam na mobilnosti na edukaciji: „Stimulating Creativity and Innovation in the Classroom" (Poticanje kreativnosti i inovativnosti u učionici“ . Edukacija se održala u gradu Costa da Caparica blizu Lisabona od 7. do 11. listopada 2019. u organizaciji tvrtke CREF Education and Training Center. Edukaciju je pohađalo ukupno 27 polaznika: 2 iz Finske, 2 iz Njemačke, 11 iz Francuske, 3 iz Španjolske, 4 iz Rumunjske, 3 iz Hrvatske, 1 iz Belgija i 1 iz Mađarske. Svi su bili učitelji/nastavnici u osnovnoj ili srednjoj školi.
Više