Naslovna Vijesti Galerija Kontakt Virtualna šetnja školom

Nove vještine za nove mogućnosti

9.09.2019
Šibenik, 09.09.2019.
Glavna slika

U sklopu projekta Erasmus+ K1 pod nazivom “Nove vještine za nove mogućnosti” 15 nastavnika strukovnih predmeta bilo je na stručnom usavršavanju u Dublinu u Irskoj. Projekt je proveo nacionalni konzorcij, gdje je naša škola bila koordinator, dok su partneri bili Tehnička škola iz Šibenika, Industrijska škola iz Splita te Srednja škola Metković.  Iz Industrijsko-obrtničke škole Šibenik, Tehničke škole i Srednje škole Metković na mobilnosti su sudjelovala po četiri nastavnika, dok je iz Industrijske škole na mobilnosti bilo dvoje nastavnika i ravnateljica.


Više

PROJEKT „Nove vještine za nove mogućnosti“

7.12.2018
Rezultati natječaja za upražnjeno mjesto za mobilnost u Njemačkoj
Glavna slika

U nastavku su rezultati natječaja za upražnjeno mjesto za mobilnost u Njemačkoj u projektu "Nove vještine za nove mogućnosti" programa Erasmus+.

Čestitamo odabranim sudionicima!

REZULTATI - NOVE VJEŠTINE ZA NOVE MOGUĆNOSTI

„Nove vještine za nove mogućnosti“ – Austrija

30.11.2018
ERASMUS+ projekt
Glavna slika

Četiri učenika 3.D razreda zanimanja instalater grijanja i klimatizacije nalaze se na mobilnosti u Gaflenzu, Austrija u trajanju od tri tjedna (18.11.-08.12.2018.).


Više

Obavijest učenicima

29.11.2018
Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 29.11.2018.g.
Glavna slika

Erasmus+ :  Projekt "Nove vještine za nove mogućnosti"

  Raspisujemo natječaj za popunu jednog upražnjenog mjesta za mobilnost u Njemačkoj. Na natječaj se mogu prijaviti učenici drugog i trećeg razreda zanimanja elektroinstalater, autolimar, vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije.

   Kriteriji za odabir:

  • prosjek ocjena iz zadnjeg završenog razreda (najmanje 3,50)
  • vladanje
  • znanje engleskog jezika
  • poznavanje i razumijevanje struke
  • vježbe i praktična nastava u školi
  • praktična nastava izvan škole
  • motivacija

   Učenici koji imaju ocjenu iz vladanja „loše“, izrečenu odgojnu mjeru Ukora Razrednog vijeća ili Opomene pred isključenje u ovoj ili u prošlim školskim godinama nemaju pravo sudjelovati u projektu.

  Prijavnice se mogu preuzeti kod koordinatorice projekta, prof. Eleonore Rupić, a rok za prijavu je 4. prosinca 2018. godine.
  Rezultati će biti objavljeni najkasnije do 6. prosinca 2018.

  Projekt "NOVE VJEŠTINE ZA NOVE MOGUĆNOSTI"

  25.10.2018
  Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 25. listopada 2018.g.
  Glavna slika

  U nastavku su rezultati drugog kruga odabira učenika za sudjelovanje u projektu "Nove vještine za nove mogućnosti" programa Erasmus+.

  Čestitamo odabranim sudionicima!

  RANG LISTA - DRUGI KRUG - NOVE VJEŠTINE ZA NOVE MOGUĆNOSTI

  Obavijest učenicima

  4.10.2018
  Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 4. listopada 2018.g.
  Glavna slika

  Erasmus+ :  Projekt "Nove vještine za nove mogućnosti"

  1. Raspisujemo ponovni natječaj za popunu dva mjesta za mobilnost brodomehaničara u Španjolskoj. Na natječaj se mogu prijaviti učenici drugog i trećeg razreda zanimanja brodomehaničar.
  2. Zbog prelaska odabranog učenika u drugo zanimanje raspisuje se natječaj za popunu jednog mjesta za učenika drugog razreda, zanimanje elektroinstalater za program "Solar House". 


  Prijavnice se mogu preuzeti kod koordinatorice projekta, prof. Eleonore Rupić, a rok za prijavu je 19. listopada 2018. god.

  Rezultati odabira bit će objavljeni najkasnije do 25. listopada 2018. god.

  Obavijest učenicima

  27.06.2018
  Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 27. lipnja 2018.g.
  Glavna slika

  U nastavku se nalazi rang-lista s rezultatima odabira sudionika mobilnosti na stručnoj praksi u Španjolskoj, Austriji i Njemačkoj u sklopu projekta"Nove vještine za nove mogućnosti" programa Erasmus+. Bodovan je opći uspjeh (prosjek zadnjeg završenog razreda na dvije decimale), vladanje, znanje engleskog jezika, poznavanje i razumijevanje struke (prosjek ocjena iz predmeta struke), vježbe i praktična nastava u školi, praktična nastava izvan škole te motivacija. Povjerenstvo je odlučilo omogućiti sudjelovanje u projektu mobilnosti što većem broju učenika te je učenicima koji se prvi put prijavljuju za mobilnost dodijeljen jedan dodatni bod, a odbijene su prijave učenika koji se za mobilnost prijavljuju treći put.

  Na rezultate odabira učenici mogu uložiti prigovor koordinatorici projekta.

  Rok za prigovor je 4. srpnja.

  Po isteku roka za prigovor, odabrani učenici i njihovi roditelji bit će pozvani na sastanak gdje će dobiti dodatne informacije.

  Čestitamo odabranim sudionicima!

  RANG LISTA - NOVE VJEŠTINE ZA NOVE MOGUĆNOSTI

  Obavijest učenicima

  4.06.2018
  Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 04. lipnja 2018.g.
  Glavna slika
  Agencija za mobilnost i programe Europske unije odobrila je nacionalnom konzorciju u sastavu Industrijsko-obrtnička škola Šibenik (koordinator konzorcija), Tehnička škola u Šibeniku, Srednja škola Metković i Industrijska škola u Splitu (škole partneri) projekt mobilnosti učenika i nastavnika za aktivnost KA1 u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja programa Erasmus+.
  Više